Prihlásenie
Stredná odborná škola obchodu a služieb Martin
Zastupovanie
Rozvrh
Stravovanie
Kontakt
Viac
E-mail
Kalendár
Pomoc
Reset hesla
Servis
Navigácia
Hlavná stránka
Maturita 2024
SJL
ANJ
NEJ
RUJ
Odborné predmety HA
Odborné predmety KZ
Odborné predmety TO
Odborné predmety NS
Odborné predmety G
Odborné predmety OT
Odborné predmety CS
Odborné predmety KU
Odborné predmety IKT
Aktualizačné vzdelávanie
Projekty
Projektová činnosť
Interreg V-A CZ-SK
Interreg V-A PL-SK II.
Interreg V-A PL-SK I.
Erasmus +
Leonardo da Vinci
Comenius
Poradca pre školy -
Spolu dokážeme viac
Škola bez tabaku, alkoholu
Naša škola
O škole
Deň otvorených dverí
SOČ
Občianske združenie
Turiec International Bartender Cup
OTVORENÁ KNIŽNICA
Všetky aktivity školy
Žiadosti, tlačivá
Duálne vzdelávanie
Možnosti štúdia
Vyberte si správny odbor
V školskom roku 2023/2024
Učebné odbory
CUKRÁR
ČAŠNÍK - SERVÍRKA
KADERNÍK
KUCHÁR
POMOCNÝ KUCHÁR
POLYGRAF - KNIHÁR
Štúdijné odbory
HOTELOVÁ AKADÉMIA
OPERÁTOR TLAČE
KOZMETIK
OBCHODNÝ PRACOVNÍK
ČAŠNÍK, SERVÍRKA
KUCHÁR
INFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE A INFORMAČNÉ SLUŽBY V OBCHODE
Nadstavbové odbory
Denné štúdium - Podnikanie v remeslách a službách
Školské Vzdelávacie Programy
Videoprezentácia odborov
V školskom roku 2024/2025
V školskom roku 2025/2026
Ukončovanie štúdia
Maturitné skúšky
Záverečné skúšky
Pedagogickí zamestnanci
Učitelia
Majstri odborného výcviku
Ponuka výrobkov a služieb
Ponuka výrobkov a služieb
Kaderníctvo kozmetika
Kozmetické služby
Kadernícke služby
Cukrárske služby
Polygrafické služby a tlač
Strediská odbornej praxe
Strediská odbornej praxe
Fotogaléria
Ponuka práce
Ponuka práce-študenti
Voľné pracovné miesta
Výberové konanie - riaditeľ
Hospodárenie s majetkom
Výchovné poradenstvo
Školský špeciálny pedagóg
Rada školy
ŠKOLSKY PARLAMENT
Smernice, dokumenty
Správy
Zmluvy, faktúry od 1.1.2016
WEB
Mapa stránok
Hlavná stránka
Fotogaléria
Kontakt
O škole
Profil školy
História školy
Etický kódex
Vedenie školy
Novinky
Kalendár
Rozvrh
Zastupovanie
Učitelia
Triedy
Predmety
Učebne
Prihlásenie
Hlavná stránka
Známky
Verzia pre mobily
Krúžky
Žiaci
Zmluvy, faktúry od 1.1.2016
Knižnica
Maturita
Písomky / DÚ
Možnosti štúdia od 2017
Učebné odbory
Štúdijné odbory
Nadstavbové odbory
Videoprehľad našich odborov
Rozvrh
Nadpis
Suplovanie/zastupovanie
Nadpis
Stravovanie
Nadpis
Suplovanie - zastupovanie
Nadpis
Rozvrhy
gfthj gfhjfgth
Správy
Správy o výchovno-vzedlávacej činnosti
Správy o hospodárení
Tlačivá
Nadpis
Zverejňovanie
Nadpis
Zverejňovanie do 31.12.2015
Deň otvorených dverí
2023/2024
Maturitné skúšky
Základné informácie pre maturantov
Vyhláška č. 224/2022 Z. z.
Legislatíva ku priebehu MS
Internetová žiacka knižka
Internetová žiacka knižka
Prijímacie konanie
Nadpis
Občianske združenie
Nadpis
ELearning
Digitálna knižnica
Platby
Comenius
Comenius
Comenius
Comenius
Comenius
Comenius
Výchovné poradenstvo
KONTAKT
Úlohy výchovného poradenstva
Úlohy koordinátora prevencie
Stredoškolské štipendium
Voľné pracovné miesta
oznamy
Žiadosti, tlačivá
Žiadosti
Tlačivá HOTELOVÁ AKADÉMIA
Leonardo da Vinci
Nadpis
Učitelia
Nadpis
Zo života školy
Súťaže
Exkurzie
Aktivity
Úspechy
Ocenenia a úspechy zamestnancov
Mapa
PREDAVAČ
PREDAVAČ
OPERÁTOR ODEVNEJ VÝROBY
učebný odbor
KUCHÁR
Duálne vzdelávanie s Eurest
Základné informácie
CUKRÁR
učebný odbor
ČAŠNÍK - SERVÍRKA
učebný odbor
KADERNÍK
učebný odbor
MURÁR
učebný odbor
POLYGRAF - KNIHÁR
učebný odbor
HOTELOVÁ AKADÉMIA
štúdijný odbor
INFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE A INFORMAČNÉ SLUŽBY V OBCHODE
štúdijný odbor
ČAŠNÍK - SERVÍRKA
štúdijný odbor
KUCHÁR
štúdijný odbor
OBCHODNÝ PRACOVNÍK
štúdijný odbor
KOZMETIK
štúdijný odbor
OPERÁTOR TLAČE
štúdijný odbor
GRAFIK TLAČOVÝCH MÉDIÍ
štúdijný odbor
POLYGRAFICKÝ PRIEMYSEL
štúdijný odbor
KRAJČÍR
učebný odbor
Kombinované štúdium
Nadstavbové štúdium
SPOLOČNÉ STRAVOVANIE
nadstavbové štúdium
PREVÁDZKA OBCHODU
nadstavbové štúdium
VLASOVÁ KOZMETIKA
nadstavbové štúdium
POLYGRAFICKÝ PRIEMYSEL
nadstavbové štúdium
Stredoškolské štipendiá
Štipendiá v školskom roku 2016/2017
Rada školy
Štatút Rady školy
Členovia Rady školy
Erasmus +
Erasmus+
Variť bez zbytkov je základ
SOČ
Stredoškolská odborná činnosť - SOČ
Návrhy projektov pre HA
INŠTALATÉR
učebný odbor
Polygrafické služby a tlač
Ponuka polygrafických služieb a tlače
Kadernícke služby
Nadpis
Kozmetické služby
Ponuka a cenník kozmetických služieb
Napíšte nám
Cukrárske služby
ponuka cukrárskych služieb
Zverejňovanie od 1.12.2014
Nadpis
Zverejňovanie OU od
Nadpis
Kritéria prijímacieho konania
Učebné a štúdijné odbory
Nadstavbové odbory
Plány
Učitelia
Nadpis
Majstri odborného výcviku
Nadpis
Duálne vzdelávanie
Čo je duálne vzdelávanie?
NEOGRAFIA, a.s.
Radovan Krčula
McDonald
Hotel TURIEC
Chateau Gbeľany
Jysk
Slovenské liečbné kúpele Turčianske Teplice
Lidl SK v.o.s.
YETI, s.r.o. Valčianska dolina
Hotel Bystrička
ECCO Slovakia, a. s.
KVAPKA - kvásková pekáreň
Záverečné skúšky
Záverečné skúšky
Kritéria hodnotenia
Ako vyzerajú záverečné skúšky
ŠKOLSKY PARLAMENT
Vítame Vás na podstránke Školského parlamentu pri SOŠ OaS MARTIN
VÝSLEDKY prijímacieho konania
Školský rok 2016/2017
Ponuka práce-študenti
Brigáda v Penzióne Marko
Oli Group
Aluprint spol.s r.o. so sídlom vo Vrútkach
NEAPOL PIZZA & PUB
Sommelier
Počet žiakov pre šk. r.2018/19
Nadpis
Smernice, dokumenty
Smernice VÚC
Vnútorné smernice
Školský poriadok
Spracovanie osobných údajov
NOVINKA - OBUVNÍK
Pozor novinka
Základné informácie o odbore
Prihláška
Video
Projekt duálne vzdelávanie
Prezentácia
ECCO-OBUVNÍK-nové
Pozor novinka
Základné informácie o odbore
Prihláška
Písalo sa
Nadpis
Výročná správa o hospodárení
Nadpis
Kurz ochrany a zdravia
Nadpis
Strediská odbornej praxe
Praktické vyučovanie
SOP Spoločného stravovania
SOP obchodu a služieb
SOP polygrafické
Škola priateľská k deťom
Nadpis
Murárske služby
Nadpis
Školské Vzdelávacie Programy
Školský rok 2023/24
Školský rok 2022/23
Školský rok 2021/22
Školský rok 2020/21
Školský rok 2019/20
Prihlasovanie
Elektronická prihláška
Videoprezentácia odborov
Odbory
E-mail
WEB
Príspevky na WEB
Internetová žiacka knižka
Všetky aktivity školy
Aktivity školy
Denné štúdium - Podnikanie v remeslách a službách
Nadstavbové štúdium
Pomoc
Email sa nezobrazí
Jedálny lístok
Počet žiakov pre šk. r.2018/19
Nadpis
Počet žiakov pre šk. r.2018/19
Nadpis
Poradca pre školy -
... prepájame teóriu s praxou
ČAŠNÍK, SERVÍRKA
Nadpis
V školskom roku 2023/2024
PREHĽAD OTVÁRANÝCH ODBOROV V školskom roku 2023/2024
Vyberte si správny odbor
Krátke predstavenie našich odborov
Behom ku zdraviu
Nadpis
Spolu dokážeme viac
Aby poznanie spájalo
Škola bez tabaku, alkoholu
.
Interreg V-A PL-SK I.
Odborné workshopy INTERREG
Odborné worshopy INTERREG - pokračovanie aktivít
Multimediálna galéria projektu
Základné informácie o projekte, schválenie projektu
Pridaná hodnota projektu - učebňa A5 pred a po realizácií
Školenie pre prijímateľov
Hotelový a gastronomický manažment - učebnica
Interreg PL-SK
Hotelová akadémia
I.HA
II.HA
III.HA
IV.HA
Čašník
Študijné odbory čašník
Učebné odbory Čašník
Tlačiar a Grafik
Tlačiar
Grafik
Technik - obuvník
Študijné odbory Technik-obuvník
Kozm, Obch.
Študijné odbory Kozmetik
Obchodný pracovník
Predavač a Knihár
Učebné odbory Predavač
Učebné odbory Knihár
Kaderník a Cukrár
Učebné odbory Kaderník
Učebné odbory Cukrár
Nadstavbové štúdium
I. ročník
Kuchár
Študijný
Učebný
Interreg V-A PL-SK II.
Videá z aktivít
E-publikácia
Aktivity projektu INTERREG V-A PL-SK
Projektové aktivity zamerané na modernú prípravu pokrmov a nápojov
Základné info o projekte, schválenie projetku
Textová podstrana
Právne informácie
Reset hesla
Servis
Nadpis
Interreg V-A CZ-SK
Základné informácie o projekte:
Začiatok novej spolupráce
Projektové stretnutie u partnera
Prípravné činnosti k projektovým aktivitám
Realizácia projektových aktivít
Ukončenie implementácie projektu
V školskom roku 2024/2025
Kritériá
Spolu úspešnejší 2
...úspešne pokračuje.
Projektová činnosť
súhrn
Hospodárenie s majetkom
Ponuka výrobkov a služieb
Prehľad ponuky
Turiec International Bartender Cup
2023
2024
OTVORENÁ KNIŽNICA
Stretnutie s úspešnými absolventami
SJL
Polytematické maturitné zadania pre SJL
ANJ
Polytematické maturitné zadania pre ANJ
NEJ
Polytematické maturitné zadania pre NEJ
RUJ
Polytematické maturitné zadania pre RUJ
Odborné predmety HA
Polytematické maturitné zadania z odborných predmetov pre Hotelovú akadémiu
Odborné predmety KZ
Polytematické maturitné zadania pre kozmetik
Praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky
Odborné predmety TO
Polytematické maturitné zadania pre TO
Odborné predmety NS
Polytematické maturitné zadania pre NS
Odborné predmety G
Polytematické maturitné zadania pre Gr.
Odborné predmety OT
Polytematické maturitné zadania pre OT
Praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky
Odborné predmety CS
Polytematické maturitné zadania pre CS
Praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky
Odborné predmety KU
Polytematické maturitné zadania pre Ku
Praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky
Aktualizačné vzdelávanie
Individuálny profesijný rozvoj pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov
Školský špeciálny pedagóg
Kontakt
Úlohy školského špeciálneho pedagóga
POMOCNÝ KUCHÁR
V školskom roku 2025/2026
Kritéria
Výberové konanie - riaditeľ
Výberové konanie - riaditeľ
Odborné predmety IKT
Polytematické maturitné zadania pre IKT
Novinky
Aktualizácia údajov
Prijímacie konanie pre školský rok 2024/2025
NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024
Mobilita žiakov gastronomických odborov v Zlíne
Poznávame históriu - aby sme lepšie pochopili dnešok.
Kontakt
Stredná odborná škola obchodu a služieb
Stavbárska 11, 036 80 Martin
spojovateľka: 043/41 353 11
Fotogaléria